• 0096894782386
  • 790 46 790 00968
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • یکشنبه الی پنج شنبه 9 - 16

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 
توریستی: مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی عمان عبارتند از کپی رنگی پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار
و یک قطعه عکس رنگی.مدت اعتبار این ویزا یک ماهه بوده و در صورت نیاز یک ماه تمدید میگردد،در صورت نیاز ب کسب اطلاعات تکمیلی با نمایندگان ما در ایران یا دفتر مرکزی شرکت تماس حاصل نمایید
 
ویزای کار: مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای کارعمان عبارتند از کپی رنگی پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار
و 4 قطعه عکس رنگی با زمینه سفید و هچنین ارایه مدرک تحصیلی و سابقه کار.مدت اعتبار این ویزا 2 ساله بوده و در صورت رعایت قوانین کشور عمان هر دوسال یکبار تمدید میگردد. در صورت نیاز ب کسب اطلاعات تکمیلی با نمایندگان ما در ایران یا دفتر مرکزی شرکت تماس حاصل نمایید

© تمامی حق و حقوق سایت برای شرکه القمر الحدیثه المتمیزه محفوظ می باشد.